Terug naar Team pagina

Juf Estafana Frencken

Groep 

ma, wo, do, vrij

Dit ben ik. Mijn naam is Estafana, ik ben 18 jaar en werk sinds dit schooljaar bij de Driemaster als onderwijsassistent in opleiding. Ik heb voorheen al stagegelopen op de Driemaster met erg veel plezier. Er is hier een gezellig team werkzaam en het zijn ook echte harde werkers! Het vak spreekt mij natuurlijk aan omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Maar ook omdat er binnen het onderwijs veel verschillende functies zijn en het een erg leerzaam beroep is.

Hier kun je me vinden. Ik ben voornamelijk bij de onderbouw te vinden, als ondersteuning voor de leerkracht. Op de maandag sta ik bij juf Nina in groep 1/ 2D op de woensdag sta ik bij juf Huriye in groep 1/ 2A en op de donderdag sta ik bij juf Regine in groep 1/ 2B. Elke vrijdag doe ik ralfi-lezen in de leerkrachten-kamer.

En dit doen we dit jaar. Het aankomende jaar gaan de kinderen ralfi-lezen en ik ben hard aan het werk met het verbeteren van hun leesniveau. De kinderen van de onderbouw ga ik begeleiden dit schooljaar d.m.v. werken in kleine groepjes om ze te ondersteunen daar waar in het nodig is. Ook ondersteun ik de leerkrachten van de onderbouw.