Terug naar Team pagina

Juf Simone

Locatieleider

Ma, do, vrij

Dit ben ik. Ik ben Simone van Heemskerk, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik werk sinds 2003 met heel veel plezier op de Driemaster. De goede sfeer, fijne leerlingen en ouders en gezellige collega’s zorgen er voor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Hier kun je me vinden. 's Morgens vind je me bij de ingang van de school, om iedereen te verwelkomen. Daarna ben ik vaak in de directiekamer voor allerlei onderwijs- en managementtaken. Ik loop regelmatig een rondje door de school en stap dan nog wel eens een klas binnen. Kinderen, ouders en leerkrachten kunnen met allerlei vragen bij mij terecht.

En dit doen we dit jaar. Als lid van het managementteam ben ik altijd bezig met de kwaliteit van ons onderwijs. We kijken graag hoe het gaat en zijn altijd op zoek naar kleine en grote verbeterkansen. Ook ontmoet ik de leerlingen dagelijks op het plein, als ik pleinwacht loop. Ik vind het fijn om zo het contact met de kinderen te onderhouden, ook nu ik (bijna) niet meer voor de klas sta.