juf-marjon

Terug naar Team pagina

Juf Marjon

Groep 5B

Ma t/m vrij

Dit ben ik. Ik ben Marjon Martens en ik werk al weer 20 jaar, met veel plezier, op de Driemaster. Ik woon in Oostzaan samen met Johan, Sietse (12) en Tibbe (8). Vanuit Oostzaan fiets ik op mijn werkdagen naar de Driemaster. Ik vind het leuk om te lezen en op donderdagavond is mijn badmintonavond (ben ik niet zo heel goed in hoor, maar het is wel heel leuk om te doen).

Hier kun je me vinden. Het werken met kinderen vind ik super om te doen, geen enkele dag is hetzelfde. Kinderen zijn erg dynamisch in alle opzichten. Ze zijn enthousiast en leergierig. Het is mooi om te zien hoe een kind groeit, in gedrag en in wat hij of zijn kan. Ik vind het fijn om daar de kinderen een stap verder in te helpen. Dit jaar geef ik les aan groep 5, een leuke jaargroep omdat ze dan ineens een stuk zelfstandiger gaan worden. Ze weten al veel en hebben al een eigen mening.

En dit doen we dit jaar. In groep 5 maken de leerlingen voor het eerst kennis met aardrijkskunde en geschiedenis. Ze leren hoe Nederland in elkaar zit en een deel van de geschiedenis in Nederland.