Terug naar Team pagina

Juf Marjon

Groep 5B

Ma t/m vrij

Dit ben ik. Ik ben Marjon Martens en ik werk meer dan 20 jaar, met veel plezier, op de Driemaster. Ik woon in Oostzaan samen met Johan, Sietse en Tibbe . Vanuit Oostzaan fiets ik op mijn werkdagen naar de Driemaster. Ik vind het leuk om te lezen en op donderdagavond is mijn badmintonavond (ben ik niet zo heel goed in hoor, maar het is wel heel leuk om te doen).

Hier kun je me vinden. Werken in het onderwijs vind ik heerlijk, geen jaar is hetzelfde, geen dag is het zelfde. Er is altijd iets wat weer een uitdaging vormt. Ik vind het prachtig om op zoek te gaan naar nieuwe oefen manieren, zodat de kinderen nog beter de stof gaan begrijpen en leren.

En dit doen we dit jaar. In groep 5 maken de leerlingen voor het eerst kennis met aardrijkskunde en geschiedenis. Ze leren hoe Nederland in elkaar zit en een deel van de geschiedenis in Nederland. Natuurlijk doen wij ook de bekende vakken als taal, spelling, rekenen, Engels, schrijven en gymnastiek. Bevo (beeldende vorming ) doen we ook in groep 5.