Terug naar Team pagina

Juf Mariska

Groep 2/3d, VVE- en onderbouwcoördinator

Di, do, vrij

Dit ben ik. Ik ben Mariska Hendriks, 33 jaar en getrouwd met Winzel. Samen zorgen wij ervoor dat onze drie kinderen liefdevol opgroeien. De Driemaster is een heerlijke school met Kanjers van leerkrachten, ouders en leerlingen die mij een ontzettend warm gevoel geven en waar ik met heel veel plezier al 12 jaar werkzaam ben.

Hier kun je me vinden. Met veel plezier sta ik elke ochtend op om bij de Driemaster aan het werk te gaan. Ik heb door de jaren heen al veel verschillende groepen mogen lesgeven en ben dus vrij allround. Uiteindelijk noem ik mijzelf toch wel een echte onderbouwer die de kleinste leerlingen op de school goed weet te enthousiasmeren en spelenderwijs kan laten ontwikkelen. Mij kunt u op dinsdag vinden in groep 7a en vrijdag vinden in groep 2d/3a van juf Helena. Tevens kunt u mij op donderdag als VVE- en Bouwcoördinator voorin de school vinden, omdat ik aanspreekpunt en leidinggevende van de onderbouw ben.

En dit doen we dit jaar. In groep 7a mag ik naast juf Bo staan dit jaar en probeer ik de kinderen zoveel mogelijk te leren. Groep 7 is een belangrijk jaar met het oog op het voorlopig advies dat einde van het jaar gegeven wordt. In groep 2/3 kan ik mijn ervaring als kleuterjuf goed inzetten. We werken in thema’s in groep 2/3 zodat we vooral spelenderwijs met de kinderen kunnen werken. We werken hierbij vaak in circuitvorm, zo leren ze van en met elkaar.