Terug naar Team pagina

Juf Lineke

Groep 1/2a

Ma, di, vr

Dit ben ik. Ik ben Lineke van Wifferen geboren op 21 mei 1993. Op 28 juni 2020 ben ik een trotse moeder van een prachtige dochter geworden! In 2013 ben ik op de Driemaster begonnen als Lio-stagiaire bij de kleuters. Ik had het ontzettend naar mijn zin op deze school en wilde er graag blijven werken. Dat kon gelukkig ook! Nadat ik 2 jaar heb ingevallen, kreeg ik mijn eigen groep. Het leuke contact met de leerlingen, de ouders en mijn collega’s zorgt ervoor dat ik het op de Driemaster nog steeds enorm naar mijn zin heb. Na schooltijd ben ik vaak te vinden bij op stal. Daar verzorg ik een paardje. Ik rijd paard sinds mijn negende en dit is nog steeds mijn grootste hobby. Ook vind ik het heerlijk om lekker met mijn dochter door bijv. het twiske te wandelen.

Hier kun je me vinden. Op maandag, dinsdag en vrijdag sta ik voor groep 1-2a. De kleuters vind ik fantastisch. Als de leerlingen 's ochtends bij binnenkomst iets vertellen over wat hen bezighoudt, verschijnt er altijd spontaan een glimlach op mijn gezicht. Ik geniet iedere dag opnieuw van al hun verhalen en enthousiasme. De spontaniteit en eerlijkheid van kleuters waardeer ik enorm.

En dit doen we dit jaar. Bij de kleuters speelt thematisch onderwijs een hele grote rol. Iedere 6 à7 weken stellen wij een nieuw thema centraal. Binnen deze thema’s bieden wij allerlei verschillende activiteiten aan zoals rekenactiviteiten, taalactiviteiten, Engels, muziek, knutselactiviteiten en Kanjerspelletjes. Ook maken wij bij de meeste thema’s een uitstapje.