Terug naar Team pagina

Juf Justa

Directeur

Ma, di

Dit ben ik. Ik ben Justa Heijm ik ben getrouwd met Nick en samen hebben we en dochter van 14. Ik werk al sinds 2002 met heel veel plezier op de Driemaster. Ik heb veel verschillende dingen gedaan op de Driemaster, ik ben begonnen als leerkracht in de onderbouw, daarna werd ik bouwcoördinator van deze bouw. Na een aantal jaar ben ik de directieopleiding gaan doen en heb toen gesolliciteerd voor de functie van directeur. Ik kom elke dag met veel plezier naar mijn werk. Ik vind de Driemaster een school met een fijne sfeer en waar leerkrachten, ouders en kinderen samen hard werken aan een fijne school met goed onderwijs.

Hier kun je me vinden. Ik werk op maandag en dinsdag op De Driemaster. Bij de start van de dag sta ik altijd bij de deur om iedereen een goede morgen te wensen. Daarna ga ik naar mijn kantoor, waar ik samen met Simone en Mariska aan het werk ga voor onze school. Als u iets wilt weten of vragen kunt u altijd bij mij terecht. Ik werk tevens twee dagen per week als directeur op een andere school van AMOS, de Capelle

En dit doen we dit jaar. We werken constant aan de kwaliteit van ons onderwijs. De Kanjertraining en VVTO zijn heel belangrijk voor de Driemaster en zullen dus ook dit jaar hoog op onze agenda staan. Daarnaast ga ik regelmatig op klassenbezoek om te kijken hoe het is de klas gaat en ben ik vaak op het plein te vinden als pleinwacht. Op deze manier zie en spreek ik veel verschillende kinderen van onze school, iets wat ik heel fijn vind.