Terug naar Team pagina

Juf Gisella

IB

Ma, di, vr

Dit ben ik. Hallo! Mijn naam is Gisella Emkow en ik ben sinds 1 oktober 2019 werkzaam op de Driemaster als intern begeleider. Voordat ik mocht beginnen op de Driemaster heb ik ook al in het onderwijs gewerkt, zowel in het basisonderwijs als in het voorgezet onderwijs. Dit echter in een geheel andere stad, namelijk Nijmegen. Hier woon ik ook nog steeds en daarom reis ik drie dagen per week op en neer. Het op en neer reizen vind ik eigenlijk niet heel erg, allereerst omdat ik werken op de Driemaster heel erg leuk vind en ten tweede omdat ‘reizen’ toch een beetje in mij zit. Kom ik meteen bij één van mijn interesses, want naast fotografie en vreemde talen leren is reizen ook een grote hobby van mij. Ik heb de afgelopen jaren al behoorlijk wat landen en culturen mogen leren kennen! Naast voorgaande interesses/ hobby’s zie ik mijn werk eigenlijk als mijn grootste hobby! Iedere dag bezig zijn met het onderwijs een stukje beter maken en leerlingen de hulp kunnen geven die ze nodig hebben en verdienen, doe ik het liefst!

Hier kun je me vinden. Zoals eerder gezegd werk ik als intern begeleider. Als intern begeleider ben ik onder andere verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom leerlingenzorg en de ondersteuning van leerkrachten. Ik ben op maandag, dinsdag en vrijdag te vinden in de IB-kamer. Kom gerust binnen wanneer u vragen hebt!

En dit doen we dit jaar.Samen met mijn collega IB-er gaan we er uiteraard voor zorgen dat de leerlingenzorg op en top is! Uiteraard geldt dit voor alle leerlingen maar zeker ook voor de leerlingen die extra ondersteuningsbehoeften hebben. Hierbij is het mijn taak om zowel de leerlingen, leerkrachten maar zeker ook de ouders te adviseren, ondersteunen en te begeleiden. Daarnaast ben ik ook medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van het zorgbeleid.