Terug naar Team pagina

Juf Bo

Groep 7a

Ma, woe, do en vrij

Dit ben ik: Mijn naam is Bo Visser. Ik ben geboren op 22 september 1998 in Haarlem, de plek waar ik ook nog steeds woon. Ik ben afgelopen juli afgestudeerd (juli 2020) en ben meteen begonnen met werken op de Driemaster. Ik heb hier al twee jaar stage achter de rug en ben hier blijven plakken. De sfeer tussen de collega’s, ouders en leerlingen vind ik gezellig en fijn. Dat is dan ook de reden dat ik hier wilde blijven werken.

Hier kun je me vinden: Ik werk in de bovenbouw (groep 7A) omdat ik het erg leuk vind om met kinderen in gesprek te gaan over bepaalde onderwerpen. De kinderen hebben echt al hun eigen mening gevormd, waardoor het leuk is om gesprekken met ze aan te gaan. Ook komen de kinderen in een andere levensfase. Ik vind het fijn om ze hierin te begeleiden. Ik ben in de school te vinden op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

En dit doen we dit jaar: De leerlingen krijgen in groep 7 het voorlopig advies. Er worden erg veel nieuwe dingen aangeleerd en dat maakt groep 7 vaak een zwaar jaar voor de leerlingen. Wel gaan de leerlingen op kamp in groep 7 en dat zorgt er ook wel weer voor dat het een gezellig jaar is. Voor de meeste leerlingen is groep 7 wel een spannend jaar en ik ben blij dat ik de kinderen hierin kan ondersteunen. Samen werken we toe naar het einde van hun basisschooltijd en dat verdient een mooi einde.