Terug naar Team pagina

Juf Bianca

Groep 5B

Ma t/m vrij

Dit ben ik. Ik ben Bianca Buitenhuis. Ik ben op 15 februari 1958 in Den Haag geboren. Maar woon al vrijwel mijn hele leven in Amsterdam. Waarvan zo’n 35 jaar in Noord. Ik heb twee kinderen, een dochter van 29 en een zoon van 25. Na de KLOS, ben ik, omdat er in het onderwijs geen werk was, overgestapt op mijn oude liefde. En heb ik de HBO-V gedaan en een groot aantal jaren in de verpleging gewerkt op verschillende afdelingen en in de wijk.

Na mijn scheiding bleek een baan in het onderwijs handiger met 2 kleine kinderen en ook nog eens voorhanden op de school van mijn kinderen (de Driemaster dus) waar ik al enige tijd op freelancebasis invalwerk deed. Ik ben breed inzetbaar. Maar mijn voorkeur gaat uit naar middenbouw. Verder heb ik een aantal jaren een klas gecombineerd met IB.

Hier kun je me vinden. Dit schooljaar (2017-2018) kunt u mij vinden in groep 5B en in de Plusklas voor de middenbouw. Zowel een groep als de Plusklas zijn voor mij een uitdaging om aan zoveel mogelijk leerlingen precies dat maatwerk te geven dat zij nodig hebben. Opdat zij optimaal van het onderwijs kunnen profiteren.

En dit doen we dit jaar. In groep 5 is de uitdaging voor de kinderen altijd weer de zaakvakken! Leuk om in de klas aan te werken, maar het wordt ook het eerste serieuze huiswerk. Zij hebben daar qua planning zeker de hulp van de leerkracht en vooral ook ouders bij nodig.