Terug naar Team pagina

Juf Sophie

Groep 5B

Ma t/m vrij

Dit ben ik. Ik ben juf Sophie en ik ben net nieuw hier op school. Ik ben nog bezig met het afronden van mijn master aan de Universiteit van Leiden, maar mijn pabo diploma heb ik al 2 jaar op zak. Ik vind het heel leuk om alle theorie die ik de afgelopen jaren heb geleerd nu in de praktijk te brengen. Verder houd ik veel van dansen. Dit doe ik al sinds ik vier jaar ben en nu dans ik nog steeds één keer in de week.

Hier kun je me vinden. Ik werk dit jaar in twee kleuterklassen, groep 1/2 C en groep 1/2D. Ik vind het heerlijk om met kleuters aan het werk te zijn. Ze kunnen in een korte tijd zo veel leren. Ze hebben nog heel veel fantasie en ze kijken nog vol verwondering naar de simpele dingen in de wereld. Ik vind het ook heerlijk om met de kleuters te dansen en bewegen en probeer dit ook zo veel mogelijk te doen.

En dit doen we dit jaar. Bij de kleuters werken we zoals altijd met thema's. We hebben een aantal leuke thema's dit jaar zoals sprookjes, sinterklaas, kerst en de dokter. We gaan ook veel oefenen met tellen t/m 20, we leren bijna alle letters herkennen en gaan leren hoe we met elkaar omgaan door de verhalen van de kanjertraining..