Terug naar Team pagina

Juf Tessa

Groep 7b

Wo t/m vr

Dit ben ik:
Ik ben Tessa Veld, 20 jaar en ik kom uit Purmerend. Na vorig jaar stage te hebben gelopen op de Driemaster ben ik dit jaar gestart als leerkracht en LIO- stagiaire (leerkracht in opleiding). Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn studie op de iPabo in Amsterdam. Ik heb de Driemaster gekozen voor de fijne sfeer en het leuke team. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en sport ik graag. Ook vind ik het leuk om met muziek (zingen, dansen en gitaar spelen) bezig te zijn en daarom geef ik ook theaterlessen op een middelbare school in Purmerend.

Hier kun je me vinden: Je kunt mij vinden in groep 7B op woensdag, donderdag en vrijdag. Werken in de bovenbouw spreekt mij erg aan omdat je in de hogere groepen interessante gesprekken kunt voeren met de kinderen over heel veel verschillende onderwerpen. Ook bereid je de kinderen voor op de overgang naar de middelbare school en ik vind het heel leuk om daar onderdeel van uit te maken.

En dit doen we dit jaar: Groep 7 is een pittig jaar waar veel nieuwe stof aan bod komt en waar er hard gewerkt moet worden. In groep 7 krijgen de kinderen ook het voorlopig schooladvies wat een indicatie zal zijn voor de middelbare schoolcarrière. Dit is natuurlijk ontzettend spannend. Naast het werken vinden er ook veel leuke dingen plaats dit schooljaar zoals het kamp, schooluitjes en andere uitstapjes. Dit jaar is dus al met al een vol maar leuk jaar.