Terug naar Team pagina

Juf Anita

Groep 1/2c

Ma t/m vr

Dit ben ik: Ik ben Anita Mast en ik werk sinds 2020 op de Driemaster. De Driemaster is een fijne school. We werken met leerkrachten, ouders en kinderen goed samen om een veilige plek te hebben op school waar je goed kunt leren. Ik kom elke dag weer met plezier naar mijn werk.

Hier kun je me vinden: Ik werk van ma-vr bij de kleuters in groep 1-2c. Ik doe dat met heel veel plezier. Ik geniet van het werken met kleuters, omdat ze nog zo ongeremd enthousiast kunnen zijn en vaak ook heel nieuwsgierig. Er is met hen zoveel moois te ontdekken, zowel binnen in de klas als buiten op het schoolplein.

En dit doen we dit jaar: Bij de kleuters werken we elke 6 weken rondom een thema. We maken met de kinderen samen een themahoek en gaan op onderzoek uit wat we allemaal kunnen leren. De kinderen mogen ook altijd materialen meenemen van thuis. We spelen veel in de hoeken en doen met elkaar activiteiten in de kring. Dit kan een taal- of rekenspel zijn, maar ook het lezen van een prentenboek of met elkaar zingen en muziek maken. Ik hoop dat we er met elkaar een mooi jaar van kunnen maken.