Juf Simone

Terug naar Team pagina

Juf Simone

Groep 5A en midden / bovenbouwcoördinator

Ma, di, vrij

Dit ben ik. Ik ben Simone van Heemskerk, 35 jaar, getrouwd met Kristian. Samen hebben we drie kinderen van 7, 5 en 1. Ik werk sinds 2003 met heel veel plezier op de Driemaster. De goede sfeer, fijne leerlingen, ouders en collega’s zorgen er voor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Hier kun je me vinden. Dit jaar ben ik op maandag in groep 5a van juf Marjon. Op dinsdag en vrijdag vind je me bij Justa in de directiekamer voor andere onderwijs- en managementtaken. Kinderen en ouders van de hele school kunnen op die dagen dus met allerlei vragen bij me terecht.

En dit doen we dit jaar. In groep 5 geef ik de dagelijkse vakken zoals taal, rekenen en spelling en daarnaast elke week Natuniek. Daarbij behandelen we onderwerpen over natuur en techniek. Ook doe ik regelmatig Kanjerspelletjes tussendoor waarbij we op een leuke manier sociale vaardigheden trainen. Als lid van het managementteam zijn we altijd bezig met het kijken naar ons onderwijs en daarnaast doen we ook praktische zaken zoals roosters maken, de Boegspriet vullen en pleinwacht lopen.