Terug naar Team pagina

Juf Simone

Locatieleider

Ma, do, vrij

Dit ben ik. Ik ben Simone van Heemskerk, 39 jaar, getrouwd met Kristian. Samen hebben we drie kinderen van 12, 9 en 5. Ik werk sinds 2003 met heel veel plezier op de Driemaster. De goede sfeer, fijne leerlingen en ouders en gezellige collega’s zorgen er voor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Hier kun je me vinden. 's Morgens vind je me bij de ingang van de school, om iedereen te verwelkomen. Daarna ben ik meestal samen met Justa of Mariska in de directiekamer voor allerlei onderwijs- en managementtaken. Kinderen en ouders van de hele school kunnen op maandag, donderdag en vrijdag met allerlei vragen bij ons terecht.

En dit doen we dit jaar. Als lid van het managementteam ben ik altijd bezig met het kijken naar ons onderwijs. We kijken graag hoe het gaat met het onderwijs en zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. Ook ontmoet ik de leerlingen dagelijks op het plein, als ik pleinwacht loop. Ik vind het fijn om zo het contact met de kinderen te onderhouden, ook nu ik (bijna) niet meer voor de klas sta.