Juf Marein

Terug naar Team pagina

Juf Marein

Groep 1/2c

Di t/m vrij

Dit ben ik. Ik ben Marein Veenema en sinds 2011 werk op De Driemaster. Ik werk nu 5 jaar bij de kleuters, en doe dit met veel plezier. Ik hou van het werken met jonge kinderen. Hun spontaniteit en enthousiasme werken erg aanstekelijk. Ik heb zelf nog geen kinderen, maar dit gaat niet lang meer duren. In november verwacht ik mijn eerste kindje!

Hier kun je me vinden. Ik werk op dinsdag tot en met vrijdag in groep 1/2C. Zodra de baby geboren is, zal ik drie dagen gaan werken en ben ik ook op de dinsdag thuis.

En dit doen we dit jaar. In de kleuterbouw werken we thematisch. Iedere zes weken staat er één thema centraal, en zal alles in het teken staan van dat onderwerp. Zo maken we een themahoek waarin de kinderen kunnen spelen, maar ook de knutselwerkjes, taal- en rekenactiviteiten worden aangepast aan het onderwerp van dat moment. Zo ontstaat er tijdens ieder thema een gezellige klas en sfeer, en wordt er al spelenderwijs veel geleerd. Verder plannen we leuke uitjes en activiteiten die bij de thema’s passen, zoals bijv. een bezoekje aan de kinderboerderij, de bibliotheek, we bakken samen pepernoten, enz.