Juf Kitty

Terug naar Team pagina

Juf Kitty

Administratie

Di t/m vrij

Dit ben ik. Hoi ik ben Kitty van Wonderen, 42 jaar en getrouwd. Samen hebben wij een dochter van 13 jaar oud . Ik doe al negen jaar met veel plezier de administratie op de Driemaster. De Driemaster is een gezellig school die sfeer uitstraalt en met een team waar jong en oud met elkaar samenwerken. Ik vind het fijn dat ik daar deel uit van mag maken. Ik hoop hier nog jaren met veel plezier te werken.

Hier kun je me vinden. Je kunt mij vinden in het kantoor links naast de ingang. Ik ben hier aanwezig op dinsdag tot en met vrijdag. Als je de school belt zul je mij meestal als eerste aan de telefoon krijgen. Ouders en kinderen kunnen bij mij terecht met allerlei vragen.

En dit doen we dit jaar. Ik hou me bezig met de website, de Facebookpagina van de Driemaster, de ouderbijdrage, naschoolse activiteiten en alle andere administratieve zaken. Ook doe ik aantal keer per week de pleinwacht. Dit jaar zijn we met een aantal collega’s een werkgroep begonnen om het schoolplein op te knappen. We hebben nu een mooi gevuld schoolplein hebben waar alle kinderen hun energie op kwijt kunnen.